Zondag, 25 maart 2018

Zorgverzekeraars

Hierbij een opsomming van zorgverzekeraars die in 2018 bereid zijn onze consulten en behandelingen geheel of gedeeltelijk te vergoeden vanuit de aanvullende polisvoorwaarden. Consulten en behandelingen die uit de aanvullende polisvoorwaarden worden vergoed, hebben geen invloed op uw eigen risico (tenzij apart afgesloten).

Therapie specifiek wil zeggen dat de therapeut(e) alleen die therapie mag uitvoeren waarvoor hij/zij het lidmaatschap heeft verkregen bij de NVST.

U kunt aan deze lijst geen rechten ontlenen.

LET OP: Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om te allen tijde uw polisvoorwaarden te bekijken en/of contact op te nemen met uw Zorgverzekeraar voordat u een afspraak maakt!

Als u een NVST therapeut wilt bezoeken en u heeft een klacht waarvoor u nog niet eerder bent behandeld, adviseren wij u om eerst met uw huisarts of specialist te overleggen. Onze consulten en behandelingen komen nimmer in de plaats van reguliere behandelwijzen.


Naam zorgverzekeraar   bijzonderheden
Aevitae         : volmacht voor VGZ
     
De Friesland   : Zilveren Kruis / Achmea
     
iptiQ Groep     : Per 1 januari 2018 aangesloten bij Nederlandse zorgverzekeringsmarkt. IptiQ wordt risicodrager van de verzekeringen: Promovendum, National Academic en Besured van (voorheen) VGZ
     
Kiemer           : Zilveren Kruis / Achmea
     
IAK                : volmacht voor VGZ
     
Menzis           : Anderzorg, FNV, Menzis, en PMA
     
Nedasco         : volmacht voor VGZ
     
ONVZ             : ONVZ (niet alle aanvullende pakketten), PNO Zorg, VVAA
     
VGZ Groep     : Bewuzt, De Goudse, IZA, IZZ, UMC, United Consumers, Unive, VGZ, Zekur
     
Zorg en Zekerheid :  
     
CZ Groep       : CZ, CZ Direct, Delta Lloyd, en OHR  
     
OZF zorgverzekeraars : Zilveren Kruis / Achmea